Προωθήστε την επιχείρησή σας μαζί μας

Μπορείτε να συνεργαστείτε με την ISIC με διάφορους τρόπους. Προσφέροντας μια έκπτωση στην επιχείρησή σας, αποκτώντας τη δική σας co-brand κάρτα μαζί με την ISIC, να γίνετε γραφείο έκδοσης της ISIC κ.α.

Προσφορά έκπτωσης από επιχείρηση

Θέλετε εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να γνωρίσουν και επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Ενταχθείτε και εσείς στο δίκτυο παρόχων προσφέροντας ειδικές τιμές και εκπτώσεις. Ενωθείτε με πάνω από 150,000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 133 χώρες. Τα ISIC προνόμια προωθούνται στους φοιτητές μέσα απο διάφορα κανάλια επικοινωνίας, στοχεύοντας σε εκατομμύρια φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσα από τα ISIC websites, τους εθνικούς οργανισμούς ISIC, τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης και τις διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες.

Η συνεργασία σας με την ISIC αναβαθμίζει θετικά την εταιρική σας εικόνα, αποδεικνύει οτι λαμβάνετε σοβαρά τους φοιτητές και ενδιαφέρεστε για την εξέλιξή τους. Επιπλέον συνεργάζεστε με αξιόπιστους οργανισμούς όπως η UNESCO, η Ευρωπαϊκή Ένωση και κρατικοί φορείς.

Η συνεργασία σας με την ISIC δεν απαιτεί οικονομική επένδυση και δεν ενέχει ρίσκο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσφέρετε ελκυστική και ενδιαφέρουσα παροχή για όλους τους κατόχους.

Η τεχνολογία που υποστηρίζει την ISIC εγγυάται ότι μόνο οι δικαιούχοι φοιτητές απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρετε. Η κάθε ISIC ταυτότητα έχει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό αποθηκευμένο στη κεντρική βάση δεδομένων της ISIC Association. Οι συνεργάτες – παροχοι μπορούν να ελέγχουν την εγκυρότητα της κάρτας στην πλαστική μορφή της κάρτας και στην ηλεκτρονική της μορφή μέσω της ISIC App.
  Τύπος Συνεργασίας *
  Co-brandingΠάροχος Προνομίων ISIC

  Συμφωνία Κοινής Προβολής

  Οι συνεργαζόμενοι φορείς, επιχειρήσεις και οργανισμοί που παρέχουν προνόμια στην ISIC – Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα έχουν την ευκαιρία να  εντείνουν την προβολή και να αναβαθμίσουν την προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων – υπηρεσιών τους μέσα από διάφορες πλατφόρμες.

  Online – Global / Σε Παγκόσμιο Επίπεδο

  Οι συνεργάτες της ISIC προβάλλονται δωρεάν στις παγκόσμιες ISIC πλατφόρμες μέσα από το ISIC App και την παγκόσμια ISIC ιστοσελίδα www.isic.org . Με αυτό τον τρόπο προβάλλονται και επικοινωνούν με κάθε κάτοχο της ISIC σε όλο τον κόσμο.

  Online - National (Local) / Σε Εθνικό Επίπεδο (Τοπικό)

  Συμπληρωματικά της παγκόσμιας προβολής, προσφέρουμε στους συνεργάτες – παρόχους προνομίων της ISIC, τη δυνατότητα να ενισχύσουν την τοπική τους προβολή αυξάνοντας έτσι την κίνηση και τις πωλήσεις τους, μέσα από την προβολή τους στην τοπική ιστοσελίδα isicgreece.gr. Αντίστοιχα οι συνεργάτες προβάλλουν στη δική τους ιστοσελίδα τη συνεργασία με την ISIC, τονίζοντας έτσι ότι λαμβάνουν σοβαρά το φοιτητικό κοινό και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη – εξέλιξη τους.

  Co-branding

  Δημιουργήστε την δική σας ISIC, συνδυάστε την με την ήδη υπάρχουσα κάρτα σας ή χρησιμοποιήστε την συμπληρωματικά. Διατηρήστε την υπάρχουσα υποδομή και ροή παραγωγής σας και απλά ενοποιείστε – υιοθετείστε το πρότυπο σχεδίασης της ISIC. Εναλλακτικά, η ISIC μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη λύση εξωτερικής ανάθεσης, που σημαίνει ότι θα αναλάβουμε την παραγωγή των co-branded καρτών.

  ➳Συνδυάστε την κάρτα σας με την ISIC δημιουργώντας μία νέα μοναδική κάρτα – όλα σε μία.
  ➳Τα μέλη σας με τον συνδυασμό της μοναδικής αυτής ISIC κάρτας αποκτούν πρόσβαση σε ελκυστικά προνόμια τόσο τοπικά όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
   Τύπος Συνεργασίας *
   Co-brandingΠάροχος Προνομίων ISIC