ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕ-25%

Η ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. εξυπηρετεί συγκοινωνιακά το νομό Τρικάλων. Συνδέει με τακτικά καθημερινά δρομολόγια τα Τρίκαλα με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλους τους γειτονικούς νομούς.  Αποτελεί μια από τις βασικές “πύλες εισόδου” για όσους επισκέπτονται το νομό,  διακινεί 1,5 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως, μεταξύ αυτών και  χιλιάδες τουρίστες για Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Μετέωρα. Παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, με σύγχρονο στόλο 103 υπεραστικών λεωφορείων, υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις σταθμού και συνοδευτικών χρήσεων (παρκινγκ ΙΧ ,  καταστήματα εξυπηρέτησης κοινού). Ταξιδέψτε στα Τρίκαλα και στα Μετέωρα άνετα και οικονομικά!

Η ΚΤΕΛ Τρικάλων υποστηρίζει τους φοιτητές και σπουδαστές, παρέχοντας τους  έκπτωση 25% σε ΟΛΑ τα δρομολόγιά του αποκλειστικά για τους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. Η έκπτωση δίδεται σε όλο το δίκτυο δρομολογίων της ΚΤΕΛ Τρικάλων με την επίδειξη της  ISIC.

Δείτε τα δρομολόγια εδώ.

*Για την έκδοση της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC στα Τρίκαλα, απευθυνθείτε στο τηλ. 24310 73137 (εργάσιμες ώρες).